Kransekagetoppe med syltet ingefær

Marcipan, syltet ingefær og mørk chokolade er en stærk vanedannende smagskombination!

 

 

Send

 

Vis på Facebook

 

Vis på Twitter

Kransekagetoppe med syltet ingefær

 

Kage til 8 - ca. 16 stk.

250 g ren, rå marcipan

1¼ spsk pasteuriseret æggehvide

spsk sukker

spsk finthakket syltet ingefær

 

75 g mørk chokolade (ca. 55% kakao) - smeltet

 

Bagetid: Ca. 9 min. ved 200°.

 

Tilberedningstid: 30 min

 

Ælt marcipanen sammen med æggehvide, sukker og finthakket syltet ingefær - dejen er lidt klistret. Brug en spiseske til at sætte toppe af kagemasse på en plade med bagepapir. Læg endnu en bageplade under og bag toppene midt i ovnen. Tag kransekagetoppene ud når de er gyldne og lad dem køle af på en bagerist.

Pynt kransekagetoppene med smeltet chokolade.