Kransekagetoppe
med syltet ingefær
Marcipan, syltet ingefær og mørk
chokolade er en stærk vanedannende smagskombination!
Kage til 8 - ca. 16 stk.
250 g ren, rå marcipan
1¼ spsk pasteuriseret
æggehvide
4 spsk sukker
2 spsk finthakket
syltet ingefær
75 g mørk chokolade (ca. 55% kakao) -
smeltet
Bagetid: Ca. 9 min. ved 200°.
Tilberedningstid: 30 min
Ælt marcipanen sammen med æggehvide, sukker og
finthakket syltet ingefær - dejen er lidt klistret. Brug en spiseske til at
sætte toppe af kagemasse på en plade med bagepapir. Læg endnu en bageplade
under og bag toppene midt i ovnen. Tag kransekagetoppene ud når de er gyldne og
lad dem køle af på en bagerist.
Pynt kransekagetoppene med smeltet chokolade.